Fönsterputs

Proffsig Puts!

Fönsterputsning för dig i Örebro-området

Att putsa fönster är inte alltid så lätt som det ser ut. Det kanske låter lite klyschigt, men så är det! En bra fönsterputsare kommer åt och rengör varje millimeter av fönstret utan att missa något. Det ska också gå snabbt och vara effektivt utan att man tummar på kvaliteten.

Om du vill anlita oss för fönsterputs så behöver du förbereda ytorna runt fönstrena hemma hos dig.
Vänligen plocka bort allt som står i fönstren och/eller allt som på något sätt kan vara i vägen för oss när vi kommer och putsar dina fönster.

Vi har rätt verktyg och metoder för att kunna genomföra en grundlig fönsterputsning på de flesta fönstren och byggnaderna.

Att ha rena fönster gör mycket för ditt hus eller din lägenhet. Tänk på att fönster är synliga både från utsidan och insidan! Har du frågor kring fönsterputs, hör av dig till oss för fönsterputs!

När du beställer fönsterputsning av oss så kan du känna dig trygg med att du anlitar yrkesproffs. Genom åren har vi putsat många fönster åt våra kunder. Vår fönsterputsare går noggrant igenom vad som behöver göras och planerar arbetet där efter. Vi utgår givetvis alltid efter hur du som kund vill ha det.