Örebro Fönsterputs AB

Fönsterputs Hallsberg

Vill du ha en extra hand med fönsterputs i Hallsberg? Vi är ett glasklart val för dina fönster. Vi hjälper både privatpersoner och företag nära dig!
Kontakt
Proffsig Puts!
För skinande resultat

Har du inte tiden över för att putsa fönster som har samlat på sig damm, smuts och stänk? Vi hjälper gärna till och gör så att du får glasklara resultat på nolltid! Våra fönsterputsare har flera års erfarenhet i branschen och putsar alla fönster både invändigt och utvändigt så länge vädret tillåter.

Med vår stora yrkeskompetens i branschen kan vi snabbt och enkelt putsa bort smuts från dina fönster och se till att de blir skinande rena, allt till ett rimligt pris.

Klart som glas – Din fönsterputs i Hallsberg, för en kristallklar utsikt. Vi skrubbar dina fönster med ett leende på läpparna, varje gång!

Erfaren personal

Våra anställda är alla yrkeskunniga och har flera års erfarenhet inom fönsterputsning.

01

Ansvarsförsäkring

Företaget har givetvis en försäkring som täcker eventuella skador om en olycka skulle inträffa.

02

Kvalitetsgaranti

Vår ambition är att göra alla kunder nöjda. Är du inte helt nöjd med resultatet så åtgärdar vi det direkt. 

03

Städmaterial ingår

Vi värnar om miljön och använder endast material som är miljömärkta i vårt arbete.

04

Hur funkar det?

Så fungerar fönsterputs

Vi putsar dina fönster!

Tveka inte på att höra av dig till oss när du behöver experthjälp inom fönsterputs!

Flexibla lösningar

Kundanpassade fönsterputs i Hallsberg

Inget fönster är det andra likt, därför anpassar vi våra lösningar efter varje unik kunds hem eller arbetsplats. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och behov och levererar ett arbete som du som kund kan bli nöjd med. Vi arbetar ständigt för att bygga långa och goda kundrelationer för att bli ett kvalitetsföretag som kunderna återkommer till.

Hos oss kan du få fönsterputs för ett rimligt pris, vi vill att alla ska ha råd med rena fönster! Oavsett om det är fönsterna hemma som behöver en städning eller på ditt företag, så finns vi alltid nära till hands för dig. Har du frågor om oss, vad vi gör och våra tjänster så kan du alltid kontakta oss. Det gör du lättast genom att ringa oss eller via vårt smidiga formulär, varmt välkommen!

Hör av dig

Kontakta oss för fönsterputs i Hallsberg

Ring

070 - 634 46 53

Offert

orebrofonsterputs@hotmail.com